En nem måde at få lidt mere luft i økonomien på!

Hvis du har prøvet at være lidt presset nogle måneder kan den her konto være noget for dig.

Med en smart ny online afbetalingskonto, kan du flytte nogle af dine køb til andre måneder. Det betyder at du kan få noget mere luft i din økonomi. Specielt de måneder hvor der vælter regninger ind. Der kan det være en god måde at flytte nogle betalinger til andre måneder. Det er ekstra let her, da det virker lidt på samme måde som en kasse kredit.

Den er indrettet til at skulle bruges i online butikker. Det betyder at du nemt kan købe alt på nettet på afbetaling. Det er stort set alle butikker på nettet der understøtter denne nye måde at betale på. Du kan såmed købe tøj, sko, sminke, frækt lingeri, legetøj, værktøj, sommerdæk, møbler ja endda sexlegetøj på afbetaling. Det betyder at du slipper for en masse små lån, der også sammenlagt bliver utrolig dyre i oprettelser og gebyrer. Specielt de lån der skal fornyes hele tiden. Den her konto koster stort set det samme som når du laver overtræk og er gratis hvis du ikke bruger den.

Hvordan skal den så anvendes når du skal handle ?

Når du besøger de webshop du plejer at handle i, så gør du også helt som du plejer. Der skal ikke laves om på så meget. Du skal lægge de ønskede varer i kurven som du plejer og derefter gå til kassen. Det er først når du kommer til kassen at du skal lave lidt om på hvordan du plejer at gøre. Her skal du nemlig vælge den nye måde at betale på. Dermed trækkes købet så ikke længere på din bank konto. Det trækkes på den nye konto. Her logger du så efterfølgende ind og afgører, hvor hurtigt du vil betale det samlede beløb fra alle dine købe retur. 

Hvis du har prøvet at være lidt presset nogle måneder kan den her konto være noget for dig. Med en smart ny online afbetalingskonto, kan du flytte nogle af dine køb til andre måneder. Det betyder at du kan få noget mere luft i din økonomi. Specielt de måneder hvor der vælter regninger ind. Der…