Dit hjem fortjener det bedste

I Danmark er boligindretning meget populær, og du kan finde utallige boligmagasiner, der med flotte billeder og lækkert layout præsenterer luksushjem, der som regel er indrettet minimalistisk og med brug af dyre designermøbler. Du får måske lyst til at have det samme hos dig selv, men føler ikke at du har råd til det, eller simpelthen ikke rammerne til det? Der er dog et simpelt kneb, som får dig rigtig langt hen ad vejen, og det er en ny gang maling. Læs med lige her!

Malingens undervurderede effekt

Fokus kommer i disse blade tit på de dyre møbler, og de mange frie kvadratmetre, som de store luksushjem kan tilbyde, men faktisk kan du i dit eget hjem opnå omtrent den samme effekt med en fornuftig gang maling og revurdering af dit interiør. Hvis du får kontaktet en professionel maler, og får lavet en aftale, så mangler du blot at rydde rummene, et efter et. Malerne kommer og gør deres gode stykke arbejde, og så kan du bagefter, med en kritisk hånd, genintroducere det af dit interiør, som du virkelig gerne vil have. Resten kan du smide til opbevaring eller sælge på DBA. Tilbage vil stå et fantastisk smukt hjem, der ånder af luft og overskud. 

Ting og sager og matte vægge

Det er de matte vægge, og alle dine unødvendige ting og sager, der gør, at dit hjem ikke står skarpt og indbydende. Hvis du får malet professionelt, så sender væggene hver eneste dag et signal af overskud og kridhvid skønhed. Det er nemt at få tilbud fra malerfirmaer, og det kan du finde med få klik på nettet. Prisen alt i alt vil være langt under det, som du ser i magasinerne, og det er ikke designermøbler der er det vigtigste, det er hvide vægge og minimalisme.

I Danmark er boligindretning meget populær, og du kan finde utallige boligmagasiner, der med flotte billeder og lækkert layout præsenterer luksushjem, der som regel er indrettet minimalistisk og med brug af dyre designermøbler. Du får måske lyst til at have det samme hos dig selv, men føler ikke at du har råd til det, eller…