Den bedste smarte badeværelsesvægtfunktionalitet

Den bedste smarte badeværelsesvægtfunktionalitet

Når det kommer til teknologi, er badeværelset nok det sidste sted, du tænker på. Men efterhånden som sundhed og fitness bliver mere forbundet, giver det mening, at flere og flere smarte hjemmeenheder, der begynder med den grundlæggende skala, vises i badeværelset.

Ja, visse smarte badevægte kan tweete din vægt (med din tilladelse, selvfølgelig), men det er ikke det, der adskiller dem. Hovedårsagen til at få en smart skala er, at den kan give dig et klart billede af dit helbred og din kondition uden at have dig til at udføre noget arbejde. Fortsæt med at læse og find ud af de bedste badevægte, du har brug for.

Statistik kan spores automatisk

Da ethvert badeværelse essentials har deres egne fordele, såsom dem af hårtrimmer test, badevægt test har også mange fordele og funktioner.

De bedste smarte badevægte er kompatible med de bedste fitness-trackere. Når du parrer en Wi-Fi- eller Bluetooth-tilsluttet vægt med en fitness-tracker, bruger du normalt kun én app til at se data fra begge enheder. Med tilføjelsen af en pulsmåler eller blodtryksmanchet derhjemme kan du indsamle og korrelere endnu flere data uden behov for et regneark eller daglig notering.

Du ønsker måske ikke at spore din vægt over tid, men dine læger og sundhedspersonale gør det sandsynligvis. Måske er det ikke dig, men nogen i din familie, der skal spore deres vægt. Datadeling mellem familiemedlemmer og læger er typisk også en mulighed.

Når du begynder at bruge en smart badevægt, logges din vægt automatisk, hver gang du træder på den. Mange af de bedste skalaer sporer også knogletæthed og vandindhold ud over kropsfedt. Nogle kan endda læse din puls.

Smarte fitnessvægte

Mens mange mennesker ønsker at spore deres vægt og antallet af skridt, de tager på en dag for at forbedre deres helbred, er nogle mennesker lidt mere, skal vi sige, begejstrede for at træde på skalaen hver morgen. Atleter og andre, der regelmæssigt træner, vil have en skala, der ikke kun har fantastisk funktionalitet, men også en ledsagende app og værktøjer til at hjælpe dem på deres rejse.

Graviditetstilstand

Når det kommer til vægtsporing, har kvinder, der er gravide eller kan blive gravide, særlige krav. Mange gravide kan heller ikke lide impedansmålinger, som tages ved at sende milde elektriske impulser gennem fødderne for at estimere kropssammensætningen (ting som kropsfedt, knogletæthed og vandprocent). Folk, der har et implanteret medicinsk udstyr, såsom en pacemaker, rådes ofte til ikke at bruge smarte skalaer.

QardioBase 2 har for eksempel en dybdegående graviditetssporingstilstand. Når den er aktiveret, er impedans slukket, og vægten viser et lykkeligt ansigt i stedet for din vægt i tal, hver gang du træder på den. Den ledsagende Qardio-mobilapp hjælper nye mødre med langsomt at vende tilbage til deres vægt før graviditeten, hvis det virkelig er deres mål.

Konklusion

Endelig kan smart badeværelsesteknologi forbedre sundheden ved at levere hverdagsfunktioner, der forenkler og beriger dagligdagen. Smarte badeværelsesprodukter spænder fra smarte vandhaner til smarte toiletter eller endda smarte spejle.

Den bedste smarte badeværelsesvægtfunktionalitet Når det kommer til teknologi, er badeværelset nok det sidste sted, du tænker på. Men efterhånden som sundhed og fitness bliver mere forbundet, giver det mening, at flere og flere smarte hjemmeenheder, der begynder med den grundlæggende skala, vises i badeværelset. Ja, visse smarte badevægte kan tweete din vægt (med din tilladelse,…